Snježana Komar: I Kemiš mi je ukrao foršpil pjesme "Odlaziš, odlaziš"

"Zvjezdane noći" i "Kako je samo lijep" iste godine je presnimila izvjesna Haska Jahić

Malo, malo pa Snježana Komar sazna da je neka od njenih pjesama prepjevana. I to bez njenog saznanja i naravno njenog odobrenja. Tako je tek nedavno čula da je njene pjesme sa hit albuma iz 1984. "Zvjezdane noći" snimila iste godine izvjesna Haska Jahić. I to ne samo njenu naslovnu numeru nego i pjesmu "Kako je samo lijep".

- Moj veliki fan iz Subotice Jovan Sekulović me je obavijestio da je pronašao taj album te pjevačice sa mojim pjesmama. Bila sam više nego neugodno iznenađena. Znam da autor može prodavati pjesme, ali mi je krivo na njega što nisam obaviještena o prodaji, pogotovo jer je iste godine i meni i toj Haski dao iste pjesme. Ali, eto, moje pjesme su se čule, no u njenoj izvedbi nisu jer ja, kao ni publika, sigurno nikada nismo čuli za nju - kaže Snježana.

A čim te "potkradaju", priča Snježa, znači da vrijediš.

- Stvarno sam bila u šoku, jer ovo nije prvi put da me je neko pokrao. A ta pjevačica je toliko anonimna da niko nikada nije ni čuo za nju. Vidim dokle je stigla - priča pjevačica koju je i Kemiš, na neki način, pokrao jer je iz njene pjesme "Odlaziš, odlaziš" uzeo foršpil za pjesmu "Jeleče" koju je otpjevala Zorica Brunclik.

Prijavite se ne feed komentara Komentara (0 poslano)

ukupno: | prikazano:
Molimo da se prijavite i/ili registrirate kako bi mogli komentirati članak.

Prijavi se