Davoru Badrovu otac ne da da se ženi?

"Ludo ljeto", "Kap srama", "Preko kućnog praga", "Subota je ludilo", "Pravo na ljubav", "Za koju cijenu si dušu prodala"... samo su neke od njegovih novih pjesama

Badrov: Najviše nastupa u inostranstvu

Davor Badrov je nedavno objavio novi album za BN Music. "Ludo ljeto", "Kap srama", "Preko kućnog praga", "Subota je ludilo", "Pravo na ljubav", "Za koju cijenu si dušu prodala"... samo su neke od numera kojima je ovaj mlađahni pjevač sigurno obradovao svoju publiku.

Odličan album

Novi album je objavljen nekoliko dana nakon što je Davor dobio prestižnu nagradu na nedavno održanom BH muzičkom Oskaru u Sarajevu.

- Ovo su dvije lijepe stvari koje su mi se desile u proteklom periodu. Sretan sam što sam se ponovo našao među nagrađenim i što je moja pjesma "Ja baraba sve ti džaba" zahvaljujući velikoj slušanosti i simpatijama publike, dobila i ovu nagradu. Zadovoljan sam novim pjesmama, uopćeno cijelim albumom. Ekipa sa kojom sam radio je standardna, ali ima i novih saradnika koji su na svoj način osvježili moj rad. Prve reakcije su odlične. Evo, recimo, na nedavnom nastupu u Švedskoj, znači samo nekoliko dana nakon što su se nove pjesme pojavile na internetu, publika je odlično reagovala kada sam ih počeo pjevati. Mislim da je takav start sa novim projektom garancija njegovog uspjeha - kaže mladi pjevač.

Činjenica je da manje nastupa po bh. gradovima, a više u inostranstvu. To svakako ne znači da nije tražen za gostovanja po ovdašnjim ugostiteljskim objektima.

- Nema potrebe da u javnost plasiram lažne informacije, ali je činjenica da su gotovo svi moji termini popunjeni do kraja marta iduće godine. Veliko je interesovanje posebno iz dijaspore odakle svakodnevno imam pozive za nastupe - zadovoljan je Badrov.

Nedavno se špekulisalo, o čemu se raspravljalo i na društvenoj mreži Facebook, da bi Davor uskoro mogao stati pred matičara. On to kategorično demantira.

- Pojavile su se razne priče, vrlo smiješne. Ljudi su me zvali sa svih strana i pitali da li je tačno da ću "stati na ludi kamen". Nemam ozbiljnu vezu, a kamoli da se ženim. Bože sačuvaj. Još uvijek je rano za to. Znači, da se ne bi bespotrebno raspravljalo, ne ženim se. A, i kada bih se sad htio ženiti, otac mi to ne bi dozvolio - kroz smijeh govori mladi pjevač.

Još uvijek mu na kućnu adresu dolaze pisma obožavateljki. Istina slabijim intenzitetom nego prije jer sada obožavateljke s njim komuniciraju uglavnom putem interneta.

Novi broj

- Mlad sam da bi to iznenada prestalo. Morali smo nekoliko puta mijenjati kućni broj telefona jer su djevojke uvijek zvale - njegov je komentar.

Vrlo rijetko je na Facebooku jer nema dovoljno vremena. Ali se zbog toga njegovim likom bave neki pojedinci.

- Mislim da ima najmanje 30 profila sa mojim imenom i prezimenom. Samo je jedan pravi. Nekada sjednem i počenem se dopisivati sa mojim dvojnikom, čovjekom koji se predstavlja mojim imenom, i što je najžalosnije, odgovara mi toliko ubjedljivo na neka pitanja da se zapitam: "Pa ko je zaist5a za nekim drugim računarom" - kroz smijeh komentariše badrov.Prijavite se ne feed komentara Komentara (1 poslano)

avatar
ENA KAMERIC 09.11.2011. 01:08:03
:P
ukupno: 1 | prikazano: 1 - 1
Molimo da se prijavite i/ili registrirate kako bi mogli komentirati članak.

Prijavi se