Alma: "Nisam Anđelina Đoli da dijelim novac, ali guze i sise mogu dati!"

Nisam kriva što me ima hvala Bogu i gore i dole, što sam prava balkanska žena i što me majka rodila rasnu pa ima da me ima sasvim dovoljno da mogu i drugima da dam - kaže popularna Bišćanka

Tucaković: Dat ću i rebro ako treba

Alma Tucaković već desetak dana na društvenim mrežama vodi "rat" sa desetak djevojaka. Sve je počelo nakon što su je počele prozivati na "Facebooku" kako je debela i da je neprimjereno da se ona sa, kako one smatraju, viškom kilograma, fotografiše u kostimu, na plaži, bez gornjeg dijela kostima...

I ne samo na FB-u već u posljednjih nekoliko dana učestali su negativni komentari i ispod gotovo svakog njenog klipa na YouTobe.

- Pišu mi kako sam masna i debela! Pa, drage žene... nisam kriva što me ima hvala Bogu i gore i dole, što sam prava balkanska žena i što me majka rodila rasnu pa ima da me ima sasvim dovoljno da mogu i drugima da dam! A, tim kompeksašicama koje na osnovu fotografija vagaju druge žene i gledaju šta su odijenule i kako se ponašaju poručujem da ću im dati i stražnjice i sisa pa i rebara ako treba samo neka mi više "sjašu" sa leđa. Nisam Anđelina Đoli da mogu hodati po Africi i dijeliti novac, ali im mogu komad stražnjice dati - odgovorila je Alma u svom stilu.

Tako je još jednom ova popularna Bišćanka dokazala da "nema dlake na jeziku", pa i da je spremna na sve kako bi se odbranila od onih koji joj na bilo koji način žele zlo. A, dok se djevojke koje "spavaju" na internetu bave Almom i njezinom kilažom, ona baš uživa.

Sa jednog ide na drugo ljetovanje, a po završetku putešestvija po Egiptu, Tunisu, Turskoj i Hrvatskoj do kraja godine očekuju je brojna gostovanja kako u našoj zemlji tako i inozemstvu. Uz to, uskoro će svoju publiku obradovati sa dva singla za koja je sugurna da će biti vrhunski hitovi.

Prijavite se ne feed komentara Komentara (0 poslano)

ukupno: | prikazano:
Molimo da se prijavite i/ili registrirate kako bi mogli komentirati članak.

Prijavi se

GALERIJA SLIKA