Tajčy "zaglavila" sa Turčinom!

Toliko sam ga oduševila da mi je dao broj telefona i zamolio me da dođem u Istanbul i pokažem učenicima njegove škole plesa kako se pleše - kroz smijeh priča pjevačica


Poslije kratkog, ali kako reče pjevačica Jasminka Hamza Tajčy, slatkog odmora sa dečkom u Dubrovniku, baš kao i svake godine pa tako i ove, sa prijateljicom Dženitom ljetovala je u Budvi. Bilo je to deset nezaboravnih dana, lijepog provoda i istinskog odmora.

Pjevačica je maksimalno iskoristila sunčano vrijeme i, priča nam po povratku sa odmora, "nabacila" je novu boju pa se i sama iznenadila kada je stala ispred ogledala. Kaže da su i jedna i druga isključile svoje mobitele kako bi zaboravile na sva dešavanja i probleme.

Poslije cjelodnevnog sunčanja i kupanja, noćni izlasci su priča za sebe. Da se Tajčy bez obzira što toliko godina radi na estradi, nije zasitila diskoteka i nastupa njenih kolega, pokazala je i time što je svaku večer obavezno bila na nekom od nastupa njenih kolega koji su u to vrijeme pjevali u Budvi. A, kada niko ne bi nastupao onda su Tajčy i Dženita vrijeme provodile sa društvom u diskotekama na otvorenom.

U jednoj od njih upoznali su poveće društvo turista iz Turske. Bile su četiri djevojke i tri muškarca s kojima su se njih dvije baš lijepo provele. Tajčy se jedva riješila jednog od momaka iz Istanbula koji joj nije dao mira nakon što je vidio kako pleše.

- On je profesionalni plesač i kada je vidio koliko dugo mogu plesati i da sam u tome neumorna, nije me "popuštao". Toliko sam ga oduševila da mi je dao broj telefona i zamolio me da dođem u Istanbul i pokažem učenicima njegove škole plesa kako se pleše (smijeh). Nije bilo nikakvih simpatija, da odmah raščistimo... samo prijateljski - smješkajući se priča pjevačica.

Nakon jednomjesečnog odmora Tajčy se vraća starim obezeama. U narednom periodu očekuje je dosta gostovanja ali i promotivnih nastupa u programima radija i televizija gdje promovira svoj novi hit "Ba, Ba, Balkane".

Prijavite se ne feed komentara Komentara (0 poslano)

ukupno: | prikazano:
Molimo da se prijavite i/ili registrirate kako bi mogli komentirati članak.

Prijavi se

GALERIJA SLIKA