Ada Grahović ulovila pastrmku

Da ne bi ostala gladna, pošto ne jede crveno meso, pjevačica je bila primorana pobrinuti se za sebe

Bijeg od svakodnevnice Ada Grahović vrlo često pronalazi u Kulen Vakufu. To je njeno, kako kaže, najdraže odredište za odmor i druženje s familijom i prijateljima.

I prošle sedmice bila je na jednom cjelodnevnom odmoru upravo tamo. Ekipu je dodatno razveselilo što su odlaskom na izlet izbjegli olujnu kišu koja je tog dana padala u Bihaću, a svakako proveli jedan lijep dan. Pjesme i dobre zabave nije nedostajalo...

Iako je vrijeme bilo sunčano i toplo, Ada je tog dana najviše bila oko vatre. Pripomogla u spremanju roštilja za ostatak ekipe, ali da ne bi i sama ostala gladna, jer je na meniu bilo samo ono što atraktivna pjevačica ne jede, uglavnom crveno meso, morala je sebi uloviti ribicu. Mamac je bio dobar te se pastrmka uhvatila samo što je zamahnula štapom.

Mali odmor koji mnogi pjevači iskoriste u vrijeme ramazana, te posao stave po strani i prioritet daju dragim ljudima, je iza Ade. Sada je već vrijeme vratiti se starim obavezama.

Iako sad ide udarni tempi, mlada Bišćanka će ipak iskoristiti još koji lijep dan za sunčanje i odmor, bilo uz Uni, bilo na moru...

Prijavite se ne feed komentara Komentara (0 poslano)

ukupno: | prikazano:
Molimo da se prijavite i/ili registrirate kako bi mogli komentirati članak.

Prijavi se

GALERIJA SLIKA