Vlada Stanojević: Saši Kaporu je bolje da konačno snimi prvi hit u karijeri

Poznati srbijanski voditelj Vlada Stanojević ponovo će biti voditelj takmičenja "Zvezde Granda". Pošto je direktor "Granda" Saša Popović veoma zadovoljan njegovim učinkom, odlučio ga je angažovati i u narednoj sezoni.

Emisija je ove sezone zahtevnija jer sve ide uživo. Inače, pored „Zvezda Granda", Vlada nastavlja voditi "Jutarnji program" vikendom, a u pregovorima je i za još jednu emisiju, koja će se prikazivati na satelitskoj TV Grand.

- Ni to nije sve... Biće tu još iznenađenja, ali pošto još nije sve dogovoreno ne bih da otkrivam. Uglavnom biću veoma zastupljen na tv ekranima - kazao nam je Vlada na samom početku razgovora.

U razgovoru sa Vladom nismo mogli a da se ne dotaknemo "Farme". Tamo je bio "upao u klopku" Ćeranica...a nas je zanimalo u kakvim je danas odnosima sa Nemanjom i Milenom.

- "Farmu" neću zaboraviti do kraja života. To je sjajno iskustvo i puno mi je značilo za dalju karijeru, jer su me gledaoci upoznali u pravom svjetlu i zavoljeli, kao i poslodavci. Sa Milenom sam ok - rekao je Vlada, koji se u budućnosti ne bi okušao u sličnim projektima, jer za to nema vremena.

Pisalo se da ti je Saša Kapor "oteo" djevojku. Šta je prava istina?

- Raskinuo sam sa tadašnjom djevojkom i poslije nekoliko mjeseci su se njih dvoje smuvali. Ali ok, novinarima je bilo interesantnije da napišu da je neko nekome oteo djevojku. Svejedno mi je. A i ne bih da širim temu i pravim reklamu bilo kome. Iskreno, mene bi bilo blam da nosim titulu dečka bivše djevojke neke poznate ličnosti, već bih se potrudio da snimim prvi hit u karijeri.

Žene su lude za tobom...a za kojom ženom ti uzdišeš?

- Od prije mjesec dana uzdišem samo za jednom, koju sam tražio dugo. Tražio sam njen karakter, njeno ponašanje, izgled... Zove se Mina i to je moja djevojka.

U koje tipove muškaraca sebe svrstavaš...macho, metroseksualce...ili?

- Ja sam muškarac koji brine o sebi, svojoj drugoj polovini, pruža joj bezgraničnu pažnju, ljubav... Trudim se da izgledam što bolje, ne samo zbog sebe, već i gledalaca. Pa vi sami procijenite u koju kategoriju spadam.

Pojavio si se u više muzičkih spotova... Stavljaš li tačku na ove projekte ili želiš snimiti spotova ko Halid Beslić dueta?

- Pojavljujem se u nekoliko spotova, ali je to uglavnom bilo po prijateljskoj osnovi. Dado Polumenta je moj prijatelj i uvijek ću biti tu za njega šta god mu bude trebalo.

Koliko je izgled bitan za posao kojim se baviš...imaš li stilistu ili svoj stajling sam osmišljavaš?

- Izgled je veoma bitan za ovaj posao, jer i sam više volim da vidim lijepu osobu na tv ekranu. Kada su elegantnije odjevne kombinacije u pitanju, nosim modele koje kreira Boško Jakovljević.

Prijavite se ne feed komentara Komentara (0 poslano)

ukupno: | prikazano:
Molimo da se prijavite i/ili registrirate kako bi mogli komentirati članak.

Prijavi se