Tina Ivanović: Zvezdan i ja "radimo" na proširenju porodice

Popularna srbijanska pjevačica otvoreno je za naš magazin govorila o svemu

Jedna od najzgodnijih srbijanskih pjevačica Tina Ivanović u posljednje vrijeme najviše boravi u studiju, gdje snima maxi singl sa dvije pjesme. Prva je otpjevana, i dok se miksa ona je doputovala u Sarajevo i goste restorana „Bosna" uveseljavala svojim pjesmama. Po povratku u Beograd radit će se spot, kao i druga pjesma.

Naziv pjesama još nisu odredili.  Prva varijanta bila je da se pjesma zove „Zločin", ali Tini se to nije dopalo jer nije željela da se prikazuje mračno, pa je onda došlo do korekcije u tekstu. Sada postoje varijante ili "Dupli emotivac" ili "Spavam sama"... U svakom slučaju u dilemi su i traže kuma za pjesmu. 

No, kako god da se pjesme zove, Tina i njen tim vjeruju da će publika biti oduševljena jer će im se ona predstaviti u potpuno novom svjetlu. Ako uzmemo u obzir da je pjesme rađena u haus-fazonu onda itekako da je to nova Tina. I da ju je teško zamisliti tako.

Dok je ova, kako nam Tina kaže numera s kojom će ući u sve diskoteke, druga pjesma je klupska i bit će pravo osvježenje. 

Da je uspjeh zagarantovan potvrda je ekipa s kojom Tina sarađuje. Naime, pjesma "Sexi" postala je veliki hit i od tada Tina neće mjenjati ekipu. Nastavlja raditi sa ateljeom "Trag", koji stoje iza brojnih hitova Jelene Karleuše, Nataše Bekvalac, Ane Nikolić...

Na prošlom albumu Tina se "okitila" jednim duetom. Iako je ta pjesma koju pjeva sa Mc Stojanom postala veliki hit, pjevačica kaže da diže ručnu kada su saradnje tog tipa u pitanju.

- Na početku nisam bila za to da snimimo duet, ali na nagovor tadašnjeg Stojanovog menadžera pristala sam. U današnje vrijeme nije zahvalno snimati duete kada si ime, i pomogneš nekome da se probije na estradi i taj neko ne zna da se zahvali. Prema tome, ako i odlučim da nekad u budućnosti ponovo snimim duet to će biti sa već afirmisanim pjevačem.

Nismo mogli da ne primjetimo da Tina posebnim žarom sjaji. A izgleda da nismo ni prvi koji primjete taj sjaj.

- Ne znam šta se dešava. I ne znam ni koliko me samo ljudi ove sedmice pitalo istu stvar - kazala je Tina.

Na našu opasku da je možda u blaženom stanju kazala je:

- Iskreno, već neko vrijeme Zvezdan i ja radimo na tome. Ne vjerujem da jesam, ali ako budem "Express" će kumovati.

Svako malo u medijima osvane neki naslov Tina ostavila Zvezdana i slično. U Sarajevo su došli zajedno, pa smo se našalili s Tinom i pitali je hoće li se kući vratiti skupa ili će ponovo "pobjeći".

- Ko zna? Moram priznati da su mi u životu najljepši trenuci poslije svađe, pa vjerovatno često sama isceniram takve događaje kako bih iznova uživala u njima. Vjerujem da i Zvezdanu pričinjava posebnu draž, čim igra po mom.

Tina nam je priznala da su najčešće svađe oko cipela. One su njena najveća strast i ne može odoljeti da ne kupi pa čak i onda kada određeni model nema u njenom broju, pa se Zvezdan stalno ljuti što kupuje jer gotovo cijeli sobičak zauzimaju njene cipele.

Svjesna je da ponekad pretjeruje ali opet, kaže,  bolje da daje pare na cipele nego na neke duge gluposti poput droge na šta mnoge njene kolege troše pare.  A na pitanje koje su to kolege ostala je nijema.

Prijavite se ne feed komentara Komentara (0 poslano)

ukupno: | prikazano:
Molimo da se prijavite i/ili registrirate kako bi mogli komentirati članak.

Prijavi se

GALERIJA SLIKA