Fazlija izliječio Kibija

Kada se Fazlija pojavio sa crnom perikom, u bijelom mantilu i svim liječničkim „rekvizitima", nastao je „haos" u studiju gdje su snimali

Snimljen vrlo neobičan spot za duet „Opasno sam se zaljubio"

Već dugo se priča o novoj pjesmi „Opasno sam se zaljubio". Riječ je o duetu koji su nedavno snimili Kibi Lubenović i Fazlija.

Pjesma je, kako priča njen autor Elvir Uzunović, jako zanimljiva kako zbog teksta, muzike tako i spoja dva totalno različita vokala. Uzunovićev cilj je i bio da tu pjesmu učini što zanimljivijom tao što će spojiti različite vokale, pa zbog toga i očekuje samo pozitivne kritike.

Prije nego što je počnu reklamirati u programima radiostania, Kibi i Fazlija odlučili su da prvo snime spot za nju. Kadrovi za ovaj novi spot nastali su u Bijeljini. Nakon 16-satnog snimanja svi su zadovoljni, posebno pjevači koji su se maksimalno potrudili da ispoštuju scenarij i svojim neobičnim ulogama u spotu gledateljima ponude zanimljive tri minute gledanja.

Fazlija u tom spotu glumi doktora, Kibi pacijenta. I, kako bi to liječnička etika trebala diktirati svima, tako se i Fazlija u spotu brine o stanju svog pacijenta „oboljelog" od velike ljubavi. Kada se Fazlija pojavio sa crnom perikom, u bijelom mantilu i svim liječničkim „rekvizitima", nastao je „haos" u studiju gdje su snimali.

- Siguran sam da će publika baš kao i svi mi na snimanju, oduševljno regirati kada pogledaju spot. Znači, napravili smo sigurno jedan najbolji video, totalno drugačiji od onih koje svakodnevno gledamo. Nešto slično spotu koji su snimali Zdravko Čolić i Goran Bregović za njihov duet. Pjesma će se uskoro početi promovirati u programima radiostanica, a spot bi trebao biti finaliziran za desetak dana - priča nam Kibi Lubenović.

Prijavite se ne feed komentara Komentara (0 poslano)

ukupno: | prikazano:
Molimo da se prijavite i/ili registrirate kako bi mogli komentirati članak.

Prijavi se

GALERIJA SLIKA