Marijana i Ognjen ispisali svoju ljubav po licu

On je oženjen i ima dvoje djece koju, kako tvrdi njegova zakonitga supruga, zanemaruje zbog Marijane, a nju progone

Srbijanska glumica i TV voditeljica Marijana Mićić preteklih je dana u središtu medijske pažnje zbog njene već godinu dana duge veze sa oženjenim biznismenom Ognjenom Milunovićem.

Prašinu je posebno podigla Jasna Milunović, zakonita Ognjenova supruga
koja je javno progovorila je o tome kako je muž i njegova ljubavnica progone.
Prevarena žena otvorila je dušu s ciljem da, kako je rekla, od njih zaštiti svoju maloljetnu decu.

- Nas dvoje smo u braku sedam godina i imamo kćerku i sina. Iva ima sedam godina, a Ivan dvije i po. Stan u kojem ona živi je stan gde su moja djeca rođena i ona imaju zakonsko pravo na njega, a ne Marijana Mićić. Moj motiv nije jedan muškarac, nego moja djeca, i za to ću se boriti na sve načine. Već sam pisala Ministarstvu pravde. Vjerujem da će se stati na kraj takvim muškarcima, koji zbog svojih švalerki izbace ženu i djecu iz kuće, a onda i prikriju svoja primanja da ne bi morali da daju novac djeci. Otvorio se za sve bahanalije za Marijanu, a kad za djecu treba, ruke mu se tresu,  rekla je Jasna.

I Marijana sa Ognjenom ima burnu vezu, pa joj se dešavalo da mu razbije retrovizor od kola, a kako Jasna otkriva, dolazio je kući sav izgrižen i u modricama. Počeo je i decu da zapostavlja zbog voditeljke, koja se čak našla s Ognjenovom suprugom i sve joj ispričala. Od tada, kako kaže, Ognjen je ucenjuje, a Marijana je progoni!

Express objavljuje fotografije Marijane i Ognjena koje su postavili na svojim fejsbuk portalima i koje najbolje govore o tome šta su ovo dvoje, očito strasno zaljubljenih, u stanju učiniti za svoju vezu...

Prijavite se ne feed komentara Komentara (0 poslano)

ukupno: | prikazano:
Molimo da se prijavite i/ili registrirate kako bi mogli komentirati članak.

Prijavi se

GALERIJA SLIKA