Naslovna strana » Afera sedmice

Afera sedmice

Mar

31

2015

0
Komentara

Hari Varešanović: Nisam u svađi ni sa Džinovićem, ni Merlinom!

Nikada nisam krio da mi je Haris jedan od uzora kako po pjevačkoj, tako i generacijskoj osnovi - priznaje Hari...

Mar

31

2015

0
Komentara

Suzana Mančić otkrila na koju ženu je ljubomorna!

U jednoj emisiji na "Grand televiziji" gostovale su Suzana Mančić i Olja Karleuša, a  između ostalog voditelj je pitao Suzanu da li je bila nekada...

Mar

30

2015

0
Komentara

Era se ljubio s Atinom, Zmaj pravio ljubomorne scene!

Era Ojdanić pjevao je pjesme, grlio i ljubio plesačicu, koja se uvijala i igrala oko njega...

Mar

30

2015

0
Komentara

Seka i Anabela još uvijek jedna drugoj okreću leđa

Nema svrhe ni da se pozdravljaju jer obje imaju svoje živote, te ni po čemu nemaju dodirnih tačaka...

Mar

30

2015

0
Komentara

Ko je prevario Ninu Badrić?

Varali su me mnogi. Ja njih nisam. Na kraju su me opet tražili. Ja njih nisam...

Mar

29

2015

0
Komentara

Jelena Karleuša izgubila spor, Darinom suprugu mora da isplati 20.000 eura

Sud je utvrdio da je JK bez dozvole autora preuzela pjesmu koja na njenom albumu “Diva” nosi naziv “Krimi rad” i naložio da taj snimak na svim postojećim nosačima zvuka uništi ...

Dara Bubamara, vječita rivalka male od skandala, pohvalila se da je firma njenog supruga Milana Kesića dobila spor protiv Karleuše. 
- Večeras me moj suprug mnogo obradovao presudom u sporu koji je vođen sa optuženom. Zbog toga ću spavati kao bebica, a uostalom, ko me dira, to ga „puno košta“. Pravda uvijek pobijedi na kraju serijala - poručila je Bubamara i okačila presudu u kojoj stoji da je Karleuša povrijedila moralna i imovinska prava te da je stoga francuskoj kompaniji „Mkouboi Ikbala“ dužna 500.000, a Kesiću 200.000 dinara. Jelena će ujedno morati da snosi i sudske troškove, koji iznose skoro 200.000 dinara.


- Nalaže se da tužena Jelena Karleuša Tošić iz Beograda odmah prestane sa svakom daljom povredom prava, te da uništi ili preinači sve primjerke nosača zvuka kojima je izvršena povreda prava u roku od 15 dana od pravnosnažnosti presude, pod prijetnjom prinudnog izvršenja - stoji u presudi koju je potpisala sudija Vesna Miljuš, koja je u obrazloženju navela da Karleuša nije odgovorila na tužbu niti je osporila u roku od 30 dana, koliko je predviđeno zakonom.


Jeleni ostaje samo mogućnost da se u roku od 15 dana od prijema otpravka presude žali Apelacionom sudu.

">  [posjeti portal]
-->

Mar

29

2015

0
Komentara

Suzana Mančić izbačena iz aviona

Voditeljica i književnca je doživjela neprijatnost jer kod sebe nije imala nalaz ljekara koji potvrđuje da ima vještačke kukove...

Suzana Mančić je doživjela neprijatnost na aerodromu „Nikola Tesla“, te je spriječena da poleti za Atinu. Naime, ova voditeljica i književnica  ima ugrađene metalne implante u oba kuka, ali kod sebe nije imala ljekarski nalaz koji to potvrđuje pa je skinuta s leta.

- Trebalo je da idem u Atinu, ali sam spriječena zbog budalaštine. Tražili su mi papir koji potvrđuje da imam vještačke kukove, a pošto ga nisam imala, nisu mi dali da prođem. Skidala sam cipele, nakit i sve što sam imala od metala na sebi, ali oni su bili uporni. Zamolila sam ih da pozovu ljekara da me pregleda u kabini jer na to imam pravo kao putnik, ali su me odbili. Zahtijevali su da moj doktor na njihov mail pošalje otpusnu listu iz bolnice, ali to je nemoguće jer sam jednu operaciju imala prije četiri godine, a drugu prije dve - otkriva Suzana i dodaje:

- Trpjela sam njihovo maltretiranje i zbog toga sam napravila frku. Zvala sam direktora i šefa obezbjeđenja, ali niko nije htio da mi se javi na telefon. Dispečer je pokušao da mi pomogne, ali, nažalost, bez rezultata. Tresla sam se od nervoze. Propala mi je karta, a što je najgore, niko se nije upitao da li sam u Grčku putovala poslovno ili privatno. Mogu da ih tužim i tražim račun za putne troškove i promjenu planova, ali odustajem, mada imam pravo na to - rekla je Suzana.

">  [posjeti portal]
-->

Mar

28

2015

0
Komentara

Topalko ušao u "Parove" da "začepi" Atini usta, a završio s njom i Macom u krevetu!

Pjevač je ovim samo potvrdio da ima vezu i da Atina sve vrijeme govori istinu...

Mar

28

2015

0
Komentara

Toni Cetinski prevaren na Dan zaljubljenih!

Njega žene ne varaju, riječ je o menadžeru koji je pobegao sa njegovim parama!...

Hrvatski pjevač Toni Cetisnki prijavio je policiji izvjesnog Duška Srijemca koji mu nije isplatio dogovorenu sumu za koncert u Vukovaru, koji je održao 14. februara.

 

-       Poštovani kolege i prijatelji, nažalost moram da konstatujem da još postoje ljudi koji sebe nazivaju menadžerima i kojekakvim organizatorima a u stvari su obični dvoličnjaci i prevarant - piše Cetinski u otvorenom pismu.

Toni navodi da se odlučio da progovori kako bi zaštitio kolege od istog prevaranta.

-       Ovaj se zove Duško Srijemac i nije se udostojio ni da se javi nakon odrađenog koncerta u Vukovaru na Dan zaljubljenih ove godine i naravno ostao dužan popriličnu svotu novaca. U nadi da pomognem svima koji bi eventualno bili na udaru istog, objavljujem ovu tužnu priču koju sam primoran da prijavim i HGU-u te mjerodavnim institucijama.

">  [posjeti portal]
-->

Mar

27

2015

0
Komentara

Marina Tadić načula da je dečko vara

Javno upozorila svoju jaču polovinu ...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last ukupno: 948 | prikazano: 1 - 10